Swedarkbygg, Arkitekt- och byggfirma

Vi på Swedarkbygg är en grupp erfarna arkitekter, konstruktörer och byggnadsingenjörer som arbetar tillsammans för att förverkliga kundens drömprojekt. Vi Tror på det att god arkitektur bidrar till en bättre vardag för alla människor att bo med höga arkitektoniska livskvalitet. Kompetensen inom både arkitektur och konstruktion gör det att vi förhindrar olika felen från tidiga skeden av designprocessen. Swedarkbygg med över 30 år erfarenhet arbetar med både projektering och utförandet av små och stora byggnader. Vi strävar efter att arkitekturdesignen anpassas till platsens- och omgivningens förhållanden såsom klimat, vegetation, topografi.

Typ av projekt:

  • Nybyggnation av bostäder (Villor, radhus, flerfamiljehus)
  • Skolor & vårdbyggnader
  • Miljöbyggnad & passivhus
  • Kontor, butik & restaurang
  • Ombyggnad, tillbyggnad & renovering 

Vi på Swedarkbygg hjälper kunden från ide till verklig byggnation och slutbesked från kommunen. Vi har alla kompetensen och hjälper kunden att förverkliga sina drömprojekt. 

Miljö- och kvalitetspolicy

Vi tar ansvar för ett hållbar utveckling. Vår mijlöledningssystem följer ISO 14001 och strävar efter att förbättra oss kontinuerligt.

Vi arbetar med högt kvalitet. Enligt svenskt ordbok ordet kvalitet är ”grad av goda egenskaper”. Vi projekterar och skapar hus som har många goda egenskaper. Egenskaper som hållbarhet, miljövänligt, vackert, användbart och unikt. Vi sätter också kunden i centrum och tar hand om kundens behov på bästa möjliga sätt. Strävar att leverara i rätt tid och rätt första gången. 

Om ni vill bygga om, bygga nytt eller bygga till får ni tillgång till våra långa och samlade erfarenhet inom projektering, Kontrollansvarigtjänst, besiktningstjänst och utförandet.